Køb Genbrug

Stilfuldt og bæredygtigt

Vi har 15 butikker fordelt over hele landet.

I alle butikkerne har du mulighed for at gøre helt unikke fund, og både vores ansatte og alle vores frivillige gør en stor indsats for at finde netop de varer frem, som er interessante.

Når du handler hos os, så hjælper du mennesker i nød i Danmark, gennem Frelsens Hærs sociale arbejde. For at vi kan blive ved med at bidrage til dette arbejde, har vi brug for dit bidrag. Find derfor gerne dit brugte tøj frem i skabet, og i stedet for at sælge det på nettet, så giv det som en donation til os, og vær med til at hjælpe andre. Du kan indlevere tøj i alle vores butikker.
En anden måde at hjælpe på, er ved at blive frivillig medarbejder hos os. Det kan du læse meget mere om her.

FAQ butikker

Ja, de 16 butikker kan umiddelbart inddeles i følgende kategorier:

  • Vintage og Redesign butikker
  • Donationscentre
  • Genbrugsbutikker

Vintage og Redesign butikkerne er vores top butikker på tøj området. Det er i disse butikker, du finder det bedste tøj, og det er også her, hvor de fleste mærkevarer føres. Der er dog stadig mulighed for at finde både godt tøj og mærkevarer i alle vores andre butikker.

Donationscentre er vores store butikker, som alle, pånær butikken i  Odense, også fører møbler, el-artikler og meget andet.

Genbrugsbutikkerne er kendetegnet ved, at de har en god blanding af tøj, nips, el-artikler mv., men ikke møbler. Her er der rig mulighed for at finde lige netop det, du ikke har været i stand til at kunne finde andre steder.

Klik på kortet herunder og læs mere om de specifikke butikker.

Vi sælger møbler i følgende butikker:

  • Hørhusvej (København S)
  • Vejle
  • Esbjerg

Vi har desværre ikke mulighed for at hente enkelte møbler. 

Vi kan derimod godt hente flere møbler fra f.eks. firmaer, dødsboer eller hvis man skifter mange møbler ud. Ring gerne til os for at høre mere om dette.

Ja, følgende butikker fører kun tøj:

  • Frederiksberg
  • Helsingør
  • Holmbladsgade

Vi bestræber os altid på at have konkurrencedygtige priser, men selvom vi får tøjet doneret, så har vi alligevel mange andre udgifter. Det er f.eks. udgifter til husleje, varme, vand og lønninger til blandt andet chauffører, der henter tøj i vores containere.

Kontakt din lokale butik og læs mere om at være frivillig hos os her.

Find butikker og containere