Køb Genbrug

Stilfuldt og bæredygtigt

Genbrug med hjertet

Hjælp os med at hjælpe andre

Hvert år hjælper vi i Frelsens Hær 160.000 mennesker i Danmark. Vi hjælper mennesker, der er ramt af hjemløshed, ensomme børn og andre, der er særligt udsatte på en eller anden vis. Som Frivillig hjælper du os med at hjælpe. Sammen finder vi de opgaver, der passer til dine ønsker og kompetencer.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Vi gør en dyd ud af at finde de opgaver, der passer til dig. Opgaverne spænder alt fra kundeservice, ekspedering, tøjsortering, prismærkning og meget mere.

Hvor kan jeg hjælpe?

Vi har butikker 15 steder i landet, og herudover har vi et sorteringscenter i Hvidovre. Alle steder er der som udgangspunkt brug for flere frivillige, så henvend dig meget gerne.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Udfyld formularen på vores kontaktside eller henvend dig direkte i en af vores butikker. Vi starter altid med en uforpligtende snak, for gensidigt at afstemme forventningerne.

 • Hvad tilbyder vi frivillige?

  Et meninggsfyldt arbejde, som hjælper andre mennesker.
  Kollegialt fællesskab
  Mulighed for udvikling
  Fester
  Julegaver
  og meget meget mere.

birgit

Iphones – pc – tv

Intet af det kan sammenlignes med det at være frivillig. Kundernes smil og deres personlige historier, samt hele formålet med at give til de trængende. Herudover hyggelige og spændende kollegaer, og så selvfølgelig det at genbrugsting får nyt liv.

Derfor er jeg frivillig.

Birgit

Emma

Jeg tjener ikke penge ved at være frivillig, men jeg tjener godt humør.

Jeg har et sted at bo og mad at spise – Jeg har nok.

Jeg er meget glad for at være frivillig.

Hvis jeg kan hjælpe et andet menneske, er det meget stort for mig.

Emma

Helle

Hvorfor jeg er frivillig?

Det handler om at gøre noget for andre, men også om at komme ud af døren og møde mennesker.

Der har, i mit liv, ikke altid været ret mange penge, så derfor er genbrugsbutikken også et vigtigt sted med masser af muligheder for at finde det man står og mangler.

Helle